❤BARE FOR Å LA DEG VITE, HAIR JAZZ KJØRER SOM BRUKERVENNLIG❤

HAIR JAZZ MASKE

HAIR JAZZ  MASKE
Varenummer: HAIR JAZZ MASKE
Tilgjengelighet: På lager
590,00 kr
Antall: Kjøp

BESKYTTENDE & HÅRVEKSTAKTIVERENDE MASKE!

Et must for fint, tørt og skadet hår. Den nye HAIR JAZZ masken inneholder sheasmør, som er kjent for sine mange egenskaper og er et av de mest popularære virkemidlene i kosmetikk!

  • MYKERE, SMIDIGERE HÅR SOM ER LETTERE Å STYLE
  • INTENSIV FUKTIGHET
  • BIDRAR TIL ØKT HÅRVEKST

SHEASMØR

Sheasmør utvinnes fra mandlene i frukten fra shea treet som blir malt og blandet med kokende vann til en fet pasta oppstår. Når det er knadd får man ut sheasmør som er gulaktig i fargen. Når sheasmør er brukt i kosmetikk beskytter, revitaliserer og hjelper det håret ditt til å vokse.

Takket være sin eksepsjonelt rike sammensetning er sheasmør et essensiellt hjelpemiddel for skjønnhet. Det gir fuktighet og intens pleie til ansiktet, kroppen, håret og til og med neglene dine. Regelmessig bruk vil også  behandle andre problemer som insektstikk, betennelser og smerter...

BRUKSANVISNING

Bruk i tillegg til HAIR JAZZ Sjampo og Balsam for å gjøre håret ditt mykere og mer fleksibelt innenfra, samtidig som det gjør det lettere å ta vare på håret ditt.

Etter bruk av din HAIR JAZZ Sjampo og Balsam, påfør rikelig helt ut i hårtuppene, la det virke i tre minutter og skyll ut.

 

Det er ingen vurderinger på dette produktet.
Skriv en vurdering
Ditt Navn:


Din vurdering:Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig           Bra

Etikett: HAIR JAZZ
Loading...