Leveringstiden er på 7–14 dager (kr 49)

Personopplysninger

Personvern:

Når du skal handle hos Harmony Life, trenger vi følgende opplysninger:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse


Disse opplysningene bruker vi til å behandle og levere ordren din.

Personopplysninger som registreres hos Harmony Life oppbevares i fem år, før de slettes. Vi samler kun inn personopplysninger med ditt samtykke. Harmony Life er databehandlingsansvarlig og har tilgang til opplysningene som er registrert om deg.

Opplysningene som gis til Harmony Life verken videreformidles eller selges til tredjeparter, og sensitive personopplysninger registreres ikke. Du har alltid rett til innsikt i hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Denne retten har du under Personopplysningsloven.

Informasjonskapsler:

På www.harmonylife.no bruker vi informasjonskapsler for å optimalisere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre ditt besøk så enkelt som mulig.  En informasjonskapsel er en liten fil – et digitalt visittkort – som nettstedet lagrer på datamaskinen din første gang du besøker det. En informasjonskapsel er på ingen måte skadelig for datamaskinen din. Informasjonskapselen identifiserer datamaskinen, men ikke deg som besøkende.  Filens oppgave er å gi nettstedet beskjed når du kommer tilbake for et nytt besøk. Bruken av informasjonskapsler kompromitterer ikke sikkerheten, og du kan når som helst slå av funksjonen i nettleseren din.

Informasjonskapsler brukes både for å forbedre og forenkle tingene for deg som besøkende, for eksempel til å administrere innholdet i handlekurven, men også for å føre intern statistikk om bruken av nettstedet. Det er også mulig å be systemet om å lagre kontaktdetaljene dine til senere. Dersom du senere ønsker å slette disse opplysningene, kan du gjøre det via innstillingene på datamaskinen.

 

Loading...