✓ 10% rabatt: EXTRA10 ✓ Ekspressleveranse

Levering

 Frakt:

Pakken sendes med Bring og Post Norge, og leveringstiden er på 7–14 dager. Det koster kr. 79 å få bestillingen levert.
Leveransene vil bli sendt – uten utlevering – til nærmeste postkontor, Bring eller post i butikk.

 

Vilkår

Angrerett – angrer du på kjøpet?
Du har 14 dagers angrerett hos Harmony Life Norge. Angreretten løper fra datoen du mottar varen.
Angreretten gjelder kun dersom du returnerer produktet i samme stand og mengde. Det betyr at varen skal kunne selges til en annen kunde uten at salgsverdien har blitt redusert mens varen har vært i din besittelse. Det er derfor et krav at forseglingen og innpakningen til produktet ikke er brutt.
Husk å returnere varen med forsvarlig emballasje.
Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere varen til: UAB Harmony Life c / o Poste godssenter 0060 Oslo Norway.
Husk at vi ikke tar imot pakker som sendes med postoppkrav.
Så snart vi har verifisert og godkjent den returnerte varen, refunderer vi beløpet. Dette skjer innen 14 dager etter vi mottar varen. Den eneste utgiften du har ved å angre kjøpet er fraktkostnadene for retur av varen.
Vi vil be deg om å legge ved en kopi av ordrebekreftelsen når du sender en vare i retur. Det vil forenkle behandlingen, og du vil motta tilbakebetalingen raskere.
Reklamasjon – er det noe galt med varen?
Ifølge lovverket har du 24 måneders garanti når du handler på nettet. Det betyr at du enten få varen reparert eller erstattet, pengene tilbakebetalt eller et avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen.
Selvfølgelig er det et krav om at klagen er berettiget, og at mangelen ikke er forårsaket av feil bruk av produktet eller annen skadelig oppførsel.
Du bør alltid klage innen «rimelig tid» etter at du oppdaget mangelen eller feilen på produktet. Hvis det skjer innen to måneder etter at mangelen eller feilen ble oppdaget, er klagen innenfor rimelig tid.
Dersom klagen er berettiget, refunderer vi også dine (rimelige) fraktkostnader for retur av produktet. Husk derfor å få kvittering for forsendelsen.
Send varen til UAB Harmony Life c / o Poste godssenter 0060 Oslo Norway.
Når du returnerer varen, ber vi deg beskrive problemet så detaljert som mulig.
Husk at vi ikke tar imot pakker som sendes med postoppkrav.

Loading...