STOP CRAMP - Roll-on

Siste STOP CRAMP - Roll-on
Merke:

Institut Claude Bell (Frankrike)


Varenummer: stop cramb
Tilgjengelighet: På lager
300,00 kr
Antall: Kjøp

Hindrer, lindrer & reduserer smertefølelsen!

Hindrer, lindrer & reduserer smertefølelsen. Nå til dags jobber kosmetikkindustrien med tanke på å ta vare på hele personen: Kropp og Sjel. Denne tilnærmingen passer godt med det Nevrokosmetiske konseptet som er basert på samspillet mellom huden og hjernen.

Krampe Shéma utilisation

Det er definert som en ufrivillig sammentrekning av hele eller del av en enkelt muskel, midlertidig men smertefull, synlig og følbar. Det begynner plutselig og uventet og varer vanligvis i en kort periode. Det resulterer i at personen som er rammet overhodet ikke har noe kontroll over muskelgruppen som er berørt. Det oppstår når kroppen hviler, ofte mens man sover eller noen ganger etter frivilling belastning av en muskel. Eldre er mer utsatt for krampe, men også idrettsutøvere i alle aldre kan bli rammet.

Inneholder

  • Solblom (Arnica) & Djevelklo (Harpagophytum) : anerkjent for lindring av muskelstrekk samt virkemiddelet BETAPHROLINE.
  • Betaphroline : er et virkemiddel hentet fra TEPHROSIA PURPUREA, en busk som vokser i tropene og som er mye brukt i India, Afrika og Sør Amerika på grunn av sine tallrike terapeutiske anvendelsesområder. BETAPHROLINE stimulerer frigjøring av endorfiner – velvære-molekylet.

Tre-hodet roll-on sprer virkemidlene når man massaserer. En nyvinning fra Institut Claude Bell!

  • HJELPER Å FRIGJØRE ENDORFINER
  • REDUSERER SMERTEFØLELSEN OG BIDRAR TIL FØLELSE AV VELVÆRE.
  • FORHINDRER OG LINDRER KRAMPE
Det er ingen vurderinger på dette produktet.
Skriv en vurdering
Ditt Navn:


Din vurdering:Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig           Bra

Loading...