HAIR JAZZ Lotion og Shampoo – Håret vokser opptil 3 ganger raskere!

HAIR JAZZ Lotion og Shampoo – Håret vokser opptil 3 ganger raskere!
Varenummer: Hair Jazz Lotion og Sjampo Sett
Tilgjengelighet: På lager
540,00 kr
Antall: Kjøp

HAIR JAZZ – PASSER TIL Å ØKE HÅRVEKSTEN OPPTIL 3 GANGER

Normalt vokser håret opptil 1 til 1,5 centimeter per måned. Virkemidlene i HAIR JAZZ shampoo og lotion hjelper å øke hårveksten til 3-4,5 centimeter per måned.

HAIR JAZZ resultater:

 1. Ditt hår kommer til å vokse tre ganger raskere i gjennomsnitt;
 2. Reduksjon av hårtap;
 3. Gir ekstra glans og fleksibilitet til håret;
 4. Øker volumet;
 5. Gjør børsting og styling enklere. 

Hva er de aktive ingrediensene i Hair Jazz?

 • Soyaprotein
 • Vitamin B6
 • Keratin
 • Ekstrakt av eggeskall
 • Kitin

Alle de aktive ingrediensene i Hair Jazz hjelper med å regenerere hårstrukturen, slik at håret ditt kan vokse raskere enn vanlig og stimulere ny hårvekst.

HAIR JAZZ lotion og shampoo har gjennom kliniske tester vist at hårveksten øker opptil tre ganger. 

Etter 28 dager viser resultatene:

 • En maksimal vekst på 4,5 cm.
 • En gjennomsnittlig vekst på 2,9 cm.

Omfattende kliniske tester om HAIR JAZZ balsam og shampoo finnes og kan nedlastes på disse linkene: All info er på engelsk

https://www.scribd.com/doc/260458719/Efficacite-Hairbell-Hairplus-Hair-Jazz-b2c

Uten SLS, silikoner og parabener

1 x Shampoo 250 ml

1 x Lotion 200 ml

 

HAIR JAZZ SJAMPO: AQUA, COCO SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAÏNE, ALCOHOL, ACRYLATES/BEHENETH-25 METACRYLATE COPOLYMER, OVUM SHELL POWDER, SODIUM CHLORIDE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, BENZYL ALCOHOL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PARFUM, CITRIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, DL-CAMPHOR, PYRIDOXINE HCL, CARBOXYMETHYLCHITIN, PROPYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, C.I. 42090, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.

 

HAIR JAZZ LOTION: AQUA, ALCOHOL, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, OVUM SHELL POWDER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HYDROLYZED KERATIN, CITRIC ACID, CAMPHOR, SODIUM DEHYDROACETATE, CARBOXYMETHYL CHITIN, PYRIDOXINE HCL, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.

 

5 ( 5 / 5 )
Jeg begynte å bruke Jazz i januar i år, bare sånn for morro skyld. Jeg er 42 år gammel og har lært at om noe virker for godt til å være sant, er det ofte det...men jammen ble jeg overrasket. Jeg har alltid slitt med tynt og strykefritt hår, pistrete. Nå, etter 3 mnd jevn bruk av shampo, kur og spray, kan jeg med æresord si at håret mitt ikke bare er lengre-betydelig lengre, men megamykt og tykt i tillegg. Jeg har brukt b-vitaminer i samsvar med Jazz, pga det sakker ned hårtap og vitaliteten i håret reduseres jo eldre du blir, men folk sier at det ser friskt og livlig ut på meg.
5 ( 5 / 5 )
Er lotion det samme som balsam?
5 ( 5 / 5 )
Har akkurat kjøpt hele serien også maske. Flyttet for 4 år siden,og har blitt skamklippt nesten hver gang her på Vestvågøy Så nå håper jeg at jeg får fart på håret så jeg får det lenger. Men må nok dra en annen plass å klippe meg senere Prøvde shampoen nå med en gang,og håret ble veldig fint
4 ( 4 / 5 )
Har ikke prøvd før, så håper den funker :)
5 ( 5 / 5 )
Kjøpte hele serien nå. Er blitt skamklippt flere ganger på mitt nye bosted så håper dette gjør susen. Har brukt den en gang,og håret ble virkelig fint. Håper snart jeg og får langt hår
Skriv en vurdering
Ditt Navn:


Din vurdering:Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig           Bra

Loading...