GREY AWAY x 2 – vil du fjerne grått hår?

Siste -15% GREY AWAY x 2 – vil du fjerne grått hår?
Merke:

Institut Claude Bell (Frankrike)


Varenummer: GREY AWAY x 2
Tilgjengelighet: På lager
479,00 kr 405,00 kr
Antall: Kjøp

GREY AWAY SPRAY. Dette er den radikale løsningen mot grått hår fra Claude Bell Institute. Andel fornøyde brukere på nesten 100%

Hva hvis du kunne få tilbake din naturlige hårfarge på bare noen få dager?

GREY AWAY er en revolusjonerende behandling som hjelper hvitt hår få tilbake sin originale farge. Behandlingen er enkel, rask og veldig lett.

HVORFOR BLIR HÅR GRÅTT?


Wasabia japonicaEgentlig blir ikke håret grått men hvitt! Det er en optisk illusjon forårsaket av blandingen av farget og hvitt hår. Håret virker gråere og gråere ettersom andelen av hvitt hår øker. Hår blir hvitt når det ikke lenger har noen pigmenter, når follikler i hodebunnen slutter å produsere melanin.

Melanin er et naturlig pigment som produseres av spesielle celler som kalles "melanocytter" og som hovedsakelig befinner seg i overhuden, og hovedoppgaven til disse cellene er å beskytte huden mot UV-stråling. Melanin er et fargerikt stoff som gir visse vev (hud og hår) farge.

GREY AWAY OG „HAIR MEMORY“


For noen år siden utviklet vårt laboratorium en formel som gradvis repigmenterte hår: GREY AWAY. Virkemiddelet i dette produktet er et ekstrakt fra Wasabia japonica – en plante i Korsblomstfamilien – som vokser i naturen langs elver og fjellbekker i Japan. Hjelpestoffer stabiliserer virkemiddelet og gir GREY AWAY effektiviteten og de kosmetiske kvalitetene.

Virkemiddelet løser seg opp og trenger inn i det tørre håret ved påføring. I løpet av minutter starter en redoksreaksjon; virkemiddelet reagerer med keratin i håret. Det blir uoppløselig og gir mørkere farge. Etter at reaksjonen har skjedd forblir pigmenteringen stabil og fester seg. Fargen kan variere avhengig av hvor mange ganger produktet har blitt brukt. Så vidt vi vet finnes det ingen forklaring på hvorfor håret får tilbake sin naturlige farge, men denne effekten kan typisk sees med dette virkemiddelet. Derfor kalles det “Hair Memory”.

KLINISKE TESTER


Kliniske tester in vivo viser tydelig:

  1. Etter 14 dagers behandling – 46 % reduksjon av grått hår,
  2. Etter 28 dagers behandling – 83 % reduksjon av grått hår,
  3. Nesten 100 % tilfredshet.

Samtidig viser testene in vitro en gradvis refarging.

BRUKSANVISNING


For raske resultater, bruk sprayen hver morgen på tørt hår. Det beste er å bruke produktet hver morgen slik at sollyset kan hjelpe til å stimulere virkemiddelet. Denne daglige behandlingen vil vare mellom 14 og 28 dager, helt til håret ditt har fått tilbake sin naturlige farge.

For å opprettholde din naturlige hårfarge, må du bruke GREY AWAY en gang i uken.

GREY AWAY inneholder ikke blyacetat eller parabener!

 

Det er ingen vurderinger på dette produktet.
Skriv en vurdering
Ditt Navn:


Din vurdering:Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig           Bra

Loading...